Σωματείο ΕΜΘ-ΕΠΟΠ : Τι ανακοίνωσε ο Αριστείδης Κασιδόπουλος

Αγαπητοί συνάδελφοι ΕΜΘ,με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια, καμαρώνω τους πρώτους Αξκούς προερχόμενους από το θεσμό μας. Δεν το κρύβω ότι η συγκίνησή μου είναι μεγάλη, καθώς κι εγώ, όπως όλοι γνωρίζετε, συνέδραμα με όλες μου τις δυνάμεις για αυτή την ιστορική μας δικαίωση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μας χαρίστηκε τίποτα! Η δικαίωση ήταν αποτέλεσμα διαρκής επιδίωξης, συνεχής προσπάθειας και αφιερωμένου πολύ προσωπικού χρόνου.

Η μάχη αυτή κερδήθηκε, ο αγώνας όμως συνεχίζετε. Δεν έχουμε την  πολυτέλεια της χαλάρωσης των διεκδικήσεών μας πόσο μάλλον του εφησυχασμού. Με ακόμα μεγαλύτερη όρεξη πρέπει να αγκαλιάσουμε το θεσμό μας και να προσπαθήσουμε για την αίσια επίλυση των χρόνιων προβλημάτων που μας απασχολούν.Ήδη, όπως έχει γίνει δημόσια γνωστό, ετοιμάζεται Σωματείο αποκλειστικά και μόνο για τα θέματα που απασχολούν τους ΕΜΘ και ΕΠΟΠ. Δεν σας το κρύβω, ότι εξαρχής στο άκουσμα της εν λόγω ιδέας ήμουν θετικός και δεσμεύτηκα να αναλάβω ενεργό ρόλο. Άλλωστε είμαι πεπεισμένος πως μόνο με ομόνοια και αλληλεγγύη μεταξύ ημών, μπορούμε να πιέσουμε ώστε να υλοποιηθούν τα αιτήματά μας.

Κλείνοντας, δεν θα μπορούσα να μην επισημάνω και ένα γεγονός που με λύπησε ιδιαίτερα. Την αγωνιώδη προσπάθεια στρατιωτικών συνδικαλιστών με  ανύπαρκτη προσφορά ως τώρα στο θεσμό μας, οι οποίοι επιδιώκουν να καπηλευτούν αυτή τη μεγάλη δικαίωσή μας προς όφελος αποκλειστικά και μόνο της Ομοσπονδίας που τους παραχώρησε «οφίτσια». Ανθρώπων που ποτέ δεν μάθαμε με ποια κριτήρια τοποθετήθηκαν σε αυτές τις θέσεις. Άλλωστε ο Γκαλεάτσο Τσιάνο μας λέει πως «η νίκη έχει πολλούς πατέρες…». Ευτυχώς όμως ο κόσμος γνωρίζει τα πραγματικά γεγονότα και δεν παρασύρεται να χαρίσει τον κόπο συγκεκριμένων συναδέλφων σε τρίτους. Γιατί, αν ήταν επιτυχία της συγκεκριμένης Ομοσπονδίας θα έπρεπε να έχει παράλληλα να επιδείξει επιτυχίες και σε θέματα που αφορούν και τους άλλους θεσμούς που επαίρεται ότι εκπροσωπεί και στηρίζει. Όμως όσο και καλοπροαίρετα να ψάξει κάποιος, το αποτέλεσμα της αναζήτησης θα οδηγήσει σε ένα μεγάλο ΤΙΠΟΤΑ.
Με ιδιαίτερη εκτίμηση και αγάπηΑριστείδης Κασιδόπουλος

Πηγή:www.kranosgr.com

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s