Ηράκλειο: Η «υπόσχεση» για εισαγωγή στην Σχολή Αξιωματικών της ΕΛΑΣ – Απάτη με μεγάλο χρηματικό ποσό!

Η εισαγωγή στην Σχολή Αξιωματικών της Αστυνομίας ήταν όνειρο ζωής για 21χρονο Ηρακλειώτη. Αυτό το όνειρο ζωής κατάφερε να εκμεταλλευτεί μια 25 χρονη εθελόντρια στο νοσοκομείο του Ηρακλείου και να αποσπάσει μεγάλο χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με όσα είπε ο 21 χρόνος στην Αστυνομία : «Συγκεκριμένα, μου είπε πως διατηρούσε επαφή με ελληνόφωνο ιδιωτικό κολέγιο, με έδρα την Γερμανία και αντικείμενο την παροχή εκπαίδευσης σε αντικείμενο συναφές με αυτό των σχολών της Αστυνομίας. Χωρίς να αναφέρει την πόλη που έδρευε, καθώς αυτό θα μας το έλεγε στην συνέχεια, όταν ολοκληρωνόταν οι διαδικασίες, θα μπορούσε να κανονίσει να εγγραφώ σε αυτό, να δώσω υποτυπώδεις και ιδιαίτερα εύκολες εξετάσεις, και στη συνέχεια να κανονίσει άμεσα την μεταγραφή μου στην σχολή αξιωματικών της ελληνικής αστυνομίας, ως σπουδαστής εξωτερικού. Με διαβεβαίωσε δε ότι ο τρόπος αυτός εισαγωγής μου σε σχολή της ΕΛΑΣ ήταν απολύτως νόμιμος. Μου είπε δε πως υπήρχε έτοιμη προκήρυξη της Ελληνικής Αστυνομίας, με «φωτογραφικές διατάξεις» που θα κάλυπτε την εισαγωγή μου σε σχολή της ΕΛΑΣ, και ότι ήταν θέμα χρόνου να δημοσιευτεί».

Σύμφωνα με το δικηγόρο του 21 χρόνου κ. Νίκο Καραγιάννη η 25 χρονη παραδέχτηκε την πράξη της σε γραπτά μηνύματα και υποστήριξη πως χρειάζεται χρόνο για να του επιτρέψει το χρηματικό ποσό που του απέσπασε.

Πηγή: www.cretalive.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s