Άλογο στο Σέντραλ Πάρκ κατέρρευσε μπροστά στα μάτια τουριστών και θανατώθηκε! Πολλές οι αντιδράσεις..

Πηγή φωτογραφίας: TripAdvisor.com.gr

Το μεγάλο καφέ άλογο χτύπησε πολλές φορές στο Σέντραλ Παρκ το Σάββατο πριν καταρρεύσει στο πεζοδρόμιο. Βρισκόταν στο έδαφος για λεπτά, φαινομενικά ανίκανο να σταθεί, καθώς πολλοί άντρες ένωσαν τα πόδια του μαζί και το έριξαν σε ρυμουλκούμενο.


Μερικές ώρες αργότερα, το ζώο, μια 12χρονη φοράδα που ονομάστηκε Aisha, υπέστη ευθανασία, σύμφωνα με αξιωματούχους και μια ομάδα βιομηχανιών μεταφορών.

Την επόμενη μέρα, τα ανησυχητικά βίντεο της κατάρρευσης και των ειδήσεων για το θάνατό της είχαν εξαπλωθεί στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, προκάλεσαν διαμαρτυρία σε απευθείας σύνδεση και ανακάλεσαν κάποιες κλήσεις για να τερματίσουν το εμπόριο μεταφορών αλόγων της Νέας Υόρκης, πολιτικό σημείο ανάφλεξης.


Την επαύριο, δεκάδες άτομα παρακολούθησαν διαμαρτυρία της ομάδας για τα δικαιώματα των ζώων NYCLASS, η οποία δημοσίευσε για πρώτη φορά το βίντεο στο διαδίκτυο και έχει επιδιώξει να βγάλει τα άλογα μεταφοράς από τη Νέα Υόρκη.

«Έχουμε καθήκον και ευθύνη να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να τερματίσουμε την κακομεταχείριση αυτών των αλόγων, όπως μπορούμε», δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της NYCLASS, Edita Birnkrant, σε συνέντευξή του τη Δευτέρα.


Πολλοί εκλεγμένοι αξιωματούχοι, συμπεριλαμβανομένου του ομιλητή του Δημοτικού Συμβουλίου, Corey Johnson, και ο αστυνομικός της πόλης, Scott M. Stringer, ζήτησαν επίσης έρευνα για τις συνθήκες που περιβάλλουν το περιστατικό.

Πηγή: newyorktimes.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s