Κοροναΐος:25 χρόνος με Κοροναϊό έβαλε σε κίνδυνο την Ικαρία

Πηγή φωτογραφίας:pagenews.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 25 χρόνος ο οποίος είναι φοιτητής σε πανεπιστήμιο της Μ Βρετανίας, επέστρεψε στην Ελλάδα στης 12 Μαρτίου μαζί με ακόμα δυο φίλους του, έναν Βρετανό και μια κοπέλα από την Ολλανδία, και τέθηκαν σε καραντίνα 14 ημερών.

Ο 25 χρόνος όμως μαζί με τους φίλους του αποφάσισαν να σπάσουν την καραντίνα και να ταξιδέψουν στην Ικαρία όπου οι γονείς του διαθέτουν εκεί εξοχική κατοικία. Η μετάβαση στην Ικαρία έγινε με το Νήσος Μύκονος.

Ο 25 χρόνος έφτασε λοιπόν στην Ικαρία στης 20 Μαρτίου όπου έκανε τις αγορές του από την τοπική αγορά του νησιού και στη συνέχεια μετέβη στην οικία του.

Δυστυχώς όμως για τον ίδιο αλλά και για το νησί ολόκληρο ο 25 χρόνος εκδήλωσε συμπτώματα κοροναΐού θέτοντας σε κίνδυνο όλο το νησί. Οι αρχές προσπαθούν να ιχνυλατήσουν τις επαφές των τριών φίλων στο νησί αλλά και στην Αθήνα προκειμένου να γίνουν και σε αυτούς οι απαραίτητες εξετάσεις.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του νεαρού επιδεινώθηκε αρκετά λόγω του ιού και πρόκειται να μεταφερθεί σήμερα με ελικόπτερο Super Puma σε νοσοκομείο αναφοράς της Αττικής.

Η απερισκεψία και το σπάσιμο της καραντίνας των τριών νέων έθεσε σε κίνδυνο ένα ολόκληρο νησί.

Πηγή : www.voria.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s