Ένωση Αξιωματικών Αττικής: Οργισμένη ανακοίνωση για το βίντεο»Μένουμε σπίτι»

Οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Αξιωματικών Αττικής σχετικά με το βίντεο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας » Μένουμε Σπίτι» στο οποίο συμμετέχουν όλοι οι εργαζόμενοι διαφορετικών κλάδων οι οποίοι συνεχίζουν να εργάζονται και να προσφέρουν ακόμα και εν μέσω της επιδημίας του Κοροναϊού πλην όμως λείπουν οι αστυνομικοί οι οποίοι όχι μόνο εξακολουθούν να εκτελούν τα καθήκοντά τους, μάλιστα επιφορτίστηκαν και με την απαγόρευση κυκλοφορίας, αλλά δεν έχουν δικαίωμα να λάβουν και την προβλεπόμενη ετήσια άδεια τους καθώς με έντολη του Αρχηγού της ΕΛΑΣ αυτές δεν χορηγούνται κανονικά παρά μόνο σε πολύ ιδιαίτερες περιστάσεις κυρίως υγείας.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής:

«Με ένα νέο βίντεο η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, καλεί τους πολίτες να μείνουνε σπίτι για να νικήσουν τον κορονοϊό. Έχει ως κεντρικό μήνυμα «Μένουμε σπίτι – Βγαίνουμε νικητές» και η μουσική του είναι του Διονύση Σαββόπουλου.

Το βίντεο σκιαγραφεί την πραγματικότητα, αποκρύπτει όμως τη μεγάλη αλήθεια. Με ένα συγκινητικό τρόπο παρουσιάζεται η αγωνιώδης προσπάθεια των σκληρά εργαζόμενων, διαφόρων κλάδων, για να προσφέρουν τις υπηρεσίες και τα αγαθά τους στους πολίτες που πειθαρχούν και μένουν σπίτι τους.

Αποκρύπτει όμως τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν οι Έλληνες Αστυνομικοί για να τηρηθούν και να εφαρμοστούν τα υποχρεωτικά και αναγκαία μέτρα προκειμένου να μην εξαπλωθεί ο νέος κορονοϊός Covid-19.

Αυτή την προσπάθεια μας την αποτύπωσε σε στιγμιότυπο του ενός δευτερολέπτου όπου εμφανίζεται μόνο ο αναμμένος φάρος περιπολικού οχήματος και τίποτα άλλο.

Εμείς, για να γνωρίζουν αυτοί που δημιούργησαν αυτό το βίντεο αλλά και αυτοί που το ενέκριναν, συνεχίζουμε την προσπάθεια μας και εκτελούμε το καθήκον μας. Η παρουσία όλων των αστυνομικών είναι παντού όλο το 24ωρο, λόγω της αναστολής των αδειών μας, και πραγματοποιούμε ελέγχους και τις απαραίτητες φυλάξεις σε δομές και περιοχές εκθέτοντας τον εαυτό μας και την υγεία μας σε πολλαπλούς κινδύνους.

  • Είμαστε δίπλα στον πολίτη και για αυτόν αγωνιζόμαστε. Είμαστε όμως σίγουροι ότι θα μας αφιερώσουν ολόκληρο βιντεάκι όταν θα μας κατακρίνουν για μία τυχόν φερόμενη ως λάθος και κατακριτέα κίνηση μας. Ειλικρινά απορούμε με όλη αυτή τη συμπεριφορά που δεν μας στεναχωρεί γιατί είναι πάγια και διαχρονική. «Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν».

Πηγή: www.mikrometoxos.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s