Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος: Η Θεία Κοινωνία μεταδίδει ζωή και όχι ασθένειες

Διαδικτυακή συζήτηση διοργάνωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος σε μια προσπάθεια να μείνει κοντά στο ποίμνιο του τις δύσκολες αυτές ημέρες.

Στη συζήτηση μίλησε για την ανάγκη αντιμετώπισης του Κοροναϊού αλλά και στις λειτουργίες που εξακολουθούν να πραγματοποιούνται σε όλες τις Μητροπόλεις κεκλεισμένων των θυρών σύμφωνα με τις εντολές των αρχών.

Η συζήτηση τελείωσε με τα εξής λόγια από τον Σεβασμιώτατο:

«Σήμερα δεν επικοινωνήσατε μόνον εσείς μαζί μου, αλλά ήλθαμε πολύ κοντά ένας με τον άλλον και συνδεθήκαμε με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Η παρουσία σας σε αυτή τη διαδικτυακή συζήτηση είναι μια πράξη πίστης και οι ερωτήσεις σας μου δίνουν το ξεκάθαρο στίγμα ότι είστε όλοι ορθόδοξοι χριστιανοί, που αγαπούν την Εκκλησία μας και ο ένας τον άλλον. Γνωρίζω πολύ καλά ότι όλοι μαζί ενωμένοι θα ξεπεράσουμε αυτή τη δοκιμασία και θα προχωρήσουμε. Ο κόσμος μας θα έχει αλλάξει, αλλά η αλλαγή είναι μέρος της διαδρομής μας σε αυτόν. Η μόνη αιώνια σταθερά είναι ο Θεός, η ελπίδα μας, το καταφύγιό μας και η σωτηρία μας. Να είστε όλοι ευλογημένοι και να έχετε υγεία και δύναμη και τη Μεγάλη Εβδομάδα και κάθε εβδομάδα. Καλή Ανάσταση να έχουμε».

Πηγή: panorthodoxsynod.blogspot.com

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s